Værelser hos B&B Lemvig

Hos Bed&Breakfast Lemvig har vi syv værelser hvor af flere er familie værelser, to hytter og en lejlighed. Sengeopstillingerne kan arrangeres anderledes end vist på billederne. Alle værelser er beliggende i stueplan. 

2-personersværelse

Dobbelt værelse

Dobbelt-/2-personersværelse. Værelset er 22 km2 og har eget badeværelset. Sengelinned og håndklæde forefindes på værelset og er inkluderet i prisen. 

3-personersværelse

Handikapvenligt med god plads

Dette 3-personersværelse har gode, handikapvenlige faciliteter. Adgang til kørestolsvenligt badeværelse. Sengelinned og håndklæde forefindes på værelset og er inkluderet i prisen. 

 

Serviceinformation

  • Der er vaskemaskine og tørretumbler som må benyttes mod betaling, der er også tørrestativ
  • Strygejern og bræt til fri afbenyttelse

 

  • Oplys ønske om weekendseng eller højstol ved booking, så vil den stå klar på værelset, når du/I ankommer
  • Sengelinned og håndklæder er med i prisen

Familieværelse

Familieværelset/lejlighed

Dette familieværelse på 70 m2 har spiseplads, stue med sofa og TV samt gratis Wi-Fi og eget badeværelse. Hertil hører både soveværelse og soverum med seks sovepladser i alt. Sengelinned og håndklæde forefindes på værelset og er inkluderet i prisen.   

2-personersværelse
m. køjeseng

Dobbeltværelse m. ekstra plads

Vores dobbeltværelse med køjeseng er især brugt af små familier. Adgang til badeværelse beliggende på nærliggende gang. Sengelinned og håndklæde forefindes på værelset og er inkluderet i prisen. 

Om Bed&Breakfast Lemvig

Velkommen til Lemvigs hyggeligste Bed & Breakfast. Her kan du få komfortable senge, en god og solid morgenmad og selvfølgelig smukke omgivelser, hvor du kan slå hovedet helt fra. Vi sætter stor pris på at kræse om vores gæster og give dig den bedste service.

Adresse

Lemvigvej 21
7620 Lemvig
Danmark

Kontakt os

DESIGN AF PLICO A/S